03:05:03    dinsdag, 22 oktober 2019
brabants centrum logo
Maandag, 11 maart 2013 11:57 uur, laatst gewijzigd op 11 maart 2013 11:58 uur

Voorzitter Helicon neemt afscheid

Voorzitter Helicon neemt afscheid

Op de foto: Frans Hoeks vertrekt als bestuursvoorzitter van Helicon Opleidingen.

Helicon Opleidingen, ook gevestigd aan de Schouwrooij in Boxtel, neemt deze week afscheid van bestuursvoorzitter Frans Hoeks. Hij wordt opgevolgd door Ab Groen, die met Theo Koolen leiding geeft aan de groene opleiding met vestigingen in Noord-Brabant en Gelderland.

Bestuursvoorzitter Hoeks bereikt binnenkort zijn pensioenleeftijd. Donderdag neemt hij daarom afscheid van Helicon Opleidingen. Tijdens een symposium in Helmond voerde onder meer oud-landbouwminister Cees Veerman het woord. Hij hield een gastcollege over leiderschap in tijden van verwarring en verandering.

Helicon Opleidingen verzorgt eigentijds groen onderwijs op vijftien locaties in Noord-Brabant en Gelderland. In heel Nederland biedt Helicon daarnaast bedrijfsopleidingen, cursussen en trainingen aan. Meer dan 800 medewerkers werken er aan de opleiding van 1.600 vmbo-leerlingen, 8.500 mbo-studenten en 3.000 cursisten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Gemeente Boxtel EmielTechniek Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo