04:20:12    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 30 augustus 2013 10:13 uur, laatst gewijzigd op 04 september 2013 15:11 uur

Voorstelling Guzman uitverkocht

Voorstelling Guzman uitverkocht

Op de foto: Javier Guzman staat vrijdag 6 september in Podium Boxtel. (Foto: Jeroen Hofman).

Cabaretier Javier Guzman staat vrijdag 6 september op de planken in Podium Boxtel. Hij is na de uitvoering van Brabants Talent (5 september) de tweede act die dit seizoen in de theaterzaal aan de Burgakker verschijnt.

Guzman geniet bekendheid om zijn indrukwekkende maar soms ook confronterende shows. In Boxtel speelt hij Delirium II, de opvolger van Delirium waarin hij uitgebreid vertelde over zijn alcoholverslaving. In Delirium II neemt Guzman zijn publiek mee op een trip langs ongure straathoeken, afkickklinieken maar ook een speelparadijs. Volgens critici is het zijn meest autobiografische maar ook een van zijn meest confronterende shows.

Guzman (1977) werd geboren op Mallorca en emigreerde op jonge leeftijd met zijn moeder en broer Emilio naar Nederland. In Amsterdam ging hij studeren aan de Academie voor Kleinkunst. In het derde jaar van zijn opleiding won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, de televisie en het witte doek.

De voorstelling is sinds woensdag 4 september uitverkocht.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa TopSlank Geld en Makelaardij Remax-optimus Huidtherapie Toverboom Beleef Boxtel Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support buisman optiek EmielTechniek Filipe Uitvaartonderneming Bijnen