07:31:30    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 30 maart 2014 15:03 uur

Voorjaarsmode op Boxtelse catwalk

Voorjaarsmode op Boxtelse catwalk

Het centrum van Boxtel stond zondag helemaal in het teken van mode. Op een catwalk op de hoek van de Rechterstraat/Kruisstraat/Burgakker toonden modellen de nieuwste voorjaarscollectie van tien winkels.

Tijdens voorgaande jaren waren er drie catwalks op diverse plekken in het centrum te vinden. De organisatie koos ervoor deze keer de shows op een locatie te houden om het zo overzichtelijker te houden voor het winkelend publiek. Kleding, schoenen en accessoires van 3-Trend, Zeeman, La Gare, Pour Vous Schoenen, Durlinger Schoenen, Junior, Wereldwinkel, Jola, Filipe Mode en Shoeby Fashion werden getoond door de modellen.

Waar het voorafgaand aan de show nog rustig was in het centrum, veranderde dat toen de muziek aanging en de modellen de catwalk op kwamen. Vooral de deelnemende kinderen zorgden voor enthousiaste reacties in het publiek. Tussen de drie shows door, gaven danseressen van Tiga Health & Beauty optredens.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Filipe Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Beleef Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij buisman optiek Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Alfa Podium Boxtel Olieenzo Geerts advies Doornmalen electro