21:44:39    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 april 2012 11:28 uur, laatst gewijzigd op 12 april 2012 11:38 uur

Volvo-dealer sponsort MEP

Volvo-dealer sponsort MEP

Op de foto: Volvo-dealer Frank van den Brandt ondertekent de sponsorcontracten. Mede-eigenaar Dennis van den Brandt (tweede van rechts) en voorzitter Kim Albert en bestuurslid Tijn Maas (links) van de Stichting Hockeybelangen Boxtel kijken toe.

Volvo Cars Nederland, al enige jaren officieel partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), wil de hockeysport niet alleen op topniveau maar ook lokaal ondersteunen. Hiervoor is een clubbonus ontwikkeld, waarvan ook MEP gaat profiteren. Volvo Cars Nederland gaat als importeur een bonus uitkeren van duizend euro aan de Boxtelse club als een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de plaatselijke dealer Volvo Van den Brandt.

,,Hockey is een sport waarmee Volvo zich graag associeert”, zegt mede-eigenaar Dennis van den Brandt van Volvo Van den Brandt. ,,We ondersteunen MEP al als bordsponsor en gaan onze sponsoractiviteiten nu uitbreiden. Dat gebeurt onder meer met een jaarlijkse bijdrage, een zes meter groot bord op de parkeerplaats van de club en twee doeken achter de goals op het hoofdveld met daarop de naam en logo van het bedrijf.”

Voorzitter Kim Albert en bestuurslid Tijn Maas van de Stichting Hockeybelangen Boxtel, die zich bij de Boxtelse hockeyclub bezighoudt met de sponsoring, ondertekenden donderdagmorgen in de vestiging op Boseind de contracten met Van den Brandt. ,,Daarnaast kunnen we als dealer met de clubbonus van Volvo de overeenkomst met MEP nog meer inhoud geven”, aldus Van den Brandt. ,,Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke ’Volvo-dichtheid’ onder de leden, maar de club heeft dat ook. De duizend euro die betaald wordt aan MEP per gekochte of geleaste auto wordt betaald door de importeur en gaat niet ten koste van eventuele inruil of korting.”

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Alfa TopSlank Toverboom buisman optiek Doornmalen electro Filipe Podium Boxtel Olieenzo Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Geerts advies Elan Bikes support EmielTechniek