18:52:33    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 08 november 2014 12:11 uur, laatst gewijzigd op 10 november 2014 07:31 uur

Volle bak bij musical Tango

Volle bak bij musical Tango

Op de foto: Leden van musicalschool F-Act voerden gisteren de première op van de voorstelling Tango. (Foto: Peter de Koning).

De leden van de Boxtelse musicalschool F-Act brachten zaterdagavond 8 november voor een uitverkocht huis hun voorstelling Tango op de planken brengen in theater De Enck te Oirschot. Een dag later was de zaal voor meer dan de helft gevuld.

Nachtclub Tango staat al ruim vijftien jaar centraal in de stad, maar ontvangt steeds minder gasten. De horecazaak van de twee zussen Kirsten en Mary-Jo dreigt ten onder te gaan en nieuwe kopers liggen op de loer om de club in handen te krijgen.

Ondertussen steken de medewerkers de koppen bij elkaar om Tango te redden met nieuwe shows, maar er zitten saboteurs in het gezelschap en de vraag is natuurlijk wie dat zijn.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Olieenzo Toverboom Geerts advies buisman optiek TopSlank Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Beleef Boxtel