10:53:08    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 24 oktober 2013 10:48 uur, laatst gewijzigd op 26 oktober 2013 19:15 uur

Vincentius Boxtel verkoopt kleding

Vincentius Boxtel verkoopt kleding

Op de foto: In 2013 opende de Vincentiusvereniging een nieuwe winkel aan de Van Leeuwenstraat in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De Vincentiusvereniging Boxtel houdt dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 oktober een kledingverkoop. In een pand aan het Stationsplein verkoopt de vereniging dames- en herenkleding.

De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om Boxtelaren te ondersteunen die rond moeten komen van een beperkt inkomen. De Vincentiusvereniging heeft als doel deze mesen te helpen en steunen. Naast zorgverlening en financiële ondersteuning, bieden de vrijwilligers ook hulp bij schuldsanering, verwijzen naar hulpinstanties en het uitdelen van kerstpakketten.

De Vincentiusvereniging is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij projecten. Meer informatie: www.vincentiusboxtel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Doornmalen electro Huidtherapie Elan Bikes support Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Toverboom TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Filipe Beleef Boxtel Geerts advies Remax-optimus EmielTechniek