14:06:11    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 15 juni 2014 08:42 uur, laatst gewijzigd op 20 juni 2014 10:29 uur

Vijf tegen vijf-toernooi bij ODC

Vijf tegen vijf-toernooi bij ODC

Op de foto: Spelmoment uit het duel van Batigols (in het wit) tegen Lazio Croma tijdens het voetbaltoernooi op het Essche Heike. (Foto: Peter de Koning).

Het mannenteam Juwelier Caarls heeft zaterdag het vijf tegen vijf-toernooi in sportpark Wagenaars gewonnen. Op het kunstgras van voetbalclub ODC bleek Sharks 2 het sterkst bij de vrouwen. Eerder werd abusievelijk gemeld dat Essche Boys Girls bij de vrouwen had gewonnen.

In het sportpark aan het Essche Heike te Boxtel deden vijftig mannen- en negentien vrouwenteams mee aan de vierde editie van het jaarlijkse 5 tegen 5-toernooi. Het waren vooral vriendenploegen uit Boxtel en omgeving die tegen elkaar streden,  aldus mede-organisator Ruud van Eeuwijk. Het inschrijfgeld kregen de spelers na de finale terug in de vorm van consumptiebonnen. In de feesttent die op het parkeerterrein werd opgetrokken bleef het nog lang gezellig.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Geld en Makelaardij TopSlank Doornmalen electro Filipe Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie buisman optiek Alfa Olieenzo Podium Boxtel Elan Bikes support Toverboom