05:57:25    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 09 september 2014 17:11 uur, laatst gewijzigd op 09 september 2014 17:11 uur

Vierde lustrum voor Biereloth

Vierde lustrum voor Biereloth

Op de foto: Ook Hans Glandorf (rechts) van de Texelse Brouwerij is zondag 14 september weer van de partij op bierfestival Biereloth. (Foto: Albert Stolwijk).

De Rozemarijnstraat in Boxtel wordt zondag 14 september weer omgetoverd tot een grote bierproeverij waarbij bezoekers allerlei speciaalbieren van brouwerijen kunnen proeven. De taps zijn geopend tussen 13.00 en 19.00 uur.

Dit jaar zijn de Muifelbrouwerij, Jopenbrouwerij, de 7de Hemel, Breugems, Mieghelm, ’t Kolleke, Texelse Brouwerij, La Curtius, Brasserie Bours, Oldskool, Maallust, Wittekerke en ’t Hijgend Hert te gast tijdens Biereloth. Ook Boxtel is vertegenwoordigd. Zo komen Het IJscafé en brouwerij De Kater, die al vaker van de partij waren, weer terug. Nieuwkomer is de Liempdse Dorpsbrouwerij, die twee Liempdse bieren heeft ontwikkeld. De Onrooise Tripel, ontwikkeld door Edwin Hoogedoorn, behoort inmiddels tot het assortiment van de Muifelbrouwerij en wordt 14 september ook geschonken aan het publiek.

The Campfire Collaboration, een samenwerking tussen de troubadours Robert den Hartigh, Mario Petrus en Rik van Berlo, verzorgt de muzikale omlijsting van het bierfestival. Zij brengen een mix van oldtime-country, folk en Americana en bespelen allerlei instrumenten, zoals de dobrio, mandoline, banjo, mondharmonica en ukelele.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Huidtherapie Geld en Makelaardij Doornmalen electro Remax-optimus TopSlank Toverboom EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel