09:43:43    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 25 september 2014 12:20 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2014 16:00 uur

Vierde editie Boxtel Oost Dag

Vierde editie Boxtel Oost Dag

De vierde editie van de Boxtel Oost Dag staat zondag 28 september op het programma. En opnieuw is het evenement groter dan vorig jaar. Tussen 11.00 en 16.00 uur is er van alles te beleven op de 'sociale as' tussen gemeenschapshuis De Rots en winkelcentrum Oosterhof.

In en rondom gemeenschapshuis De Rots worden activiteiten georganiseerd die het thema 'kunst cultuur en kinderen' dragen. Ook volwassenen kunnen die dag genieten van muziek en lekkere hapjes. Achter De Rots worden workshops creatief bloemschikken en het maken van decoraties gehouden. Rondom De Rots rijdt de paardenkar weer en het gilde Sint-Barbara & Sint-Joris verzorgt demonstraties waarbij bezoekers de mogelijkheid krijgen om te laserschieten.

Tussen De Rots en winkelcentrum Oosterhof staan meer dan zestig kraampjes met koopwaar en informatie over organisaties. De winkels in Oosterhof zijn geopend en voor het winkelcentrum staat een draaimolen voor kleine kinderen. Daarnaast is een verrassing voor de wat oudere kinderen. (Archieffoto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geerts advies Geld en Makelaardij Huidtherapie Beleef Boxtel Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Alfa Filipe Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Olieenzo buisman optiek Remax-optimus TopSlank