15:21:35    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 15 juli 2011 14:43 uur, laatst gewijzigd op 15 juli 2011 14:51 uur

Vierdaagselopers uitgezwaaid

Vierdaagselopers uitgezwaaid

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg (rechts) wenst de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse veel succes. (Foto: Henk van Weert).

Ruim dertig inwoners van Boxtel en Liempde kregen vrijdagochtend in het gemeentehuis een t-shirt en bidon van sportwethouder Wilie van de Langenberg. Op die manier wenste hij hen de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse succes toe. Komende dinsdag start het grootste wandelevenement ter wereld.

Naar verwachtig zullen meer dan vijftig mensen uit deze regio dinsdag 23 juli van start gaan voor de 95e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Een respectabel aantal, vindt wethouder Van de Langenberg. ,,Meedoen lijkt makkelijk als je het op tv ziet, maar in praktijk blijkt dat niet zo eenvoudig. Daar gaan vele uren aan training aan vooraf."

Fred Fisser begint komende week aan zijn negentiende editie van de Vierdaagse. Van de mensen die bijeenkwamen in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis heeft hij het grootste aantal 'vierdaagsekruisjes'. En daarom kreeg Fisser uit handen van wethouder Van de Langenberg als eerste het t-shirt met op de achterkant het logo van de gemeente. Ook een bidon viel hem ten deel. ,,En mogelijk krijgen jullie voor vertrek nog een zonneklep."

Vrijdag 26 juli staat de wethouder langs het parkoers om de wandelaars aan te moedigen tijdens hun laatste kilometers.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek TopSlank buisman optiek Olieenzo Huidtherapie Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Toverboom Geld en Makelaardij Filipe Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Geerts advies Alfa Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen