18:42:44    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 20 mei 2014 20:08 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2014 12:28 uur

Vierdaagse in Gemonde begint nat

Vierdaagse in Gemonde begint nat

Op de foto: De deelnemers aan de wandelvierdaagse in Gemonde werden tijdens de eerste avond overvallen door regen- en onweersbuien. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

De eerste avond van de wandelvierdaagse in Gemonde werd gekenmerkt door wisselende weersomstandigheden. Bij het vertrek rond zes uur vanaf de startlocatie dorpshuis De Kei was het nog droog en warm, maar daarna ging het hard regenen, wat gepaard ging met onweer. Even later klaarde het op en liet de zon zich nog even zien.

De ongeveer honderdvijftig wandelaars, die zich hadden ingeschreven voor de vierdaagse, zochten tijdens de plensbuien een plek om te schuilen. Omdat veel van hen zich op dat moment in het buitengebied van Gemonde bevonden, waaronder in de buurt van de Schoonberg en de Boomstraat viel dat nog niet mee. Maar de meeste deelnemers lieten zich niet kisten en liepen nadat de ergste buien voorbij waren, vrolijk verder. Opvallend was dat er zich onder de lopers veel gezinnen met kinderen bevonden.

De avondvierdaagse in Gemonde duurt tot en met vrijdag. De wandeldriedaagsen in Liempde en Esch starten woensdagavond.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Geerts advies Huidtherapie Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Toverboom TopSlank Meubelmakerijdenberg Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij EmielTechniek Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen buisman optiek