20:53:23    zondag, 16 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 04 juli 2013 08:46 uur, laatst gewijzigd op 04 juli 2013 08:47 uur

Vier partijen voor De Rots

Vier partijen voor De Rots

Maandag 1 juli zijn de deuren van gemeenschapshuis De Rots in Boxtel-Oost op slot gegaan. Bij de gemeente Boxtel hebben zich inmiddels vier partijen gemeld die belangstelling hebben voor het monumentale pand aan de Nieuwe Nieuwstraat.

Een projectontwikkelaar, een partij uit de zorgsector en musicalschool F-Act hebben bij de gemeente interesse in het gemeenschapshuis getoond. Eerder liet voorzitter Yvonne Snijders van Stichting Gemeenschapshuis De Rots al weten belangstelling te hebben. Zij wil haar winkel Anyfma aan de Stationsstraat combineren met activiteiten in het Boxtelse gemeenschapshuis.

Over de toekomst van het gemeenschapshuis is nog niets bekend. De gemeente wil de komende tijd gaan bekijken aan welke voorwaarden de overname door een commerciële partij moet voldoen. Ook wordt gekeken welke opties er zijn en hoe het traject verder zal gaan verlopen. In augustus hoopt college van B. en W. een plan te presenteren over de toekomst van De Rots.

Lees meer in de papieren editie van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Huidtherapie Remax-optimus Geld en Makelaardij Filipe Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Beleef Boxtel Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo EmielTechniek Toverboom TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen