10:25:50    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 april 2014 13:27 uur, laatst gewijzigd op 25 april 2014 13:32 uur

Vier Esschenaren krijgen lintje

Vier Esschenaren krijgen lintje

Op de foto: Jozef Verstijnen en Ties van den Aker zijn twee van de vier Esscharen die vrijdagochtend een lintje kregen. (Foto: Gerard Schalkx).

Burgemeester Jeannette Zwijnenburg verblijdde vrijdagochtend liefst vier mensen uit Esch met een bezoekje. Henriëtte van Brunschot, Paul van Vucht, Jozef Verstijnen en Ties van den Aker werden benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Henriëtte van Brunschot werd in dorpshuis De Es gedecoreerd vanwege haar inspanningen voor muziekvereniging Sint-Willibrordus, dorpshuis De Es, de Nierstichting en de veteranensportclub damesafdeling in Esch. Paul van Vucht zet zich in voor het carnaval in Esch, is onder meer actief als keurmeester en verzette hij ook werk voor Sint-Willibrordus.

De 76-jarige Jozef Verstijnen is sinds 1964 actief voor het gilde Sint-Willebrordus, was raadslid en wethouder in de voormalige gemeente Esch en zette zich ook in voor de buurtbus, biljartvereniging De Es, judoclub Esch en Esch Vooruit. Tenslotte werd Ties van den Aker gedecoreerd door burgemeester Jeannette Zwijnenburg. Hij is sinds 1959 betrokken bij voetbalvereniging Essche Boys en ook de restauratie van de Sint-Willibrorduskerk, Habitat for Humanity op de Filippijnen en Zuid-Afrika, restauratie van de Essche Bierpomp en algemene werkzaamheden voor Essche verenigingen behoren tot de activiteiten die Van den Aker heeft vervuld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek buisman optiek Doornmalen electro TopSlank Podium Boxtel Geld en Makelaardij Elan Bikes support Olieenzo Geerts advies Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Toverboom Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Filipe