08:59:57    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 30 augustus 2014 13:07 uur, laatst gewijzigd op 31 augustus 2014 08:48 uur

Videoclip voor goede doel

Videoclip voor goede doel

Op de foto: Zangeres INCH in actie met 'haar' witte engeltjes tijdens de opnamen van de videoclip voor KiKa. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Zangeres INCH (bekend van Maywood) en een aantal prachtig als witte engeltjes uitgedoste kinderen hebben zaterdagmorgen in park Boscheind aan de rand van Lennisheuvel een videoclip opgenomen voor het goede doel.

Initiatiefneemster Marieke van den Heuvel van Tiga Health & Beauty hoopt met de opname zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Kinderen Kankervrij, want de opbrengst gaat geheel naar deze organisatie. Het plaatselijke KiKa-lied wordt uitgebracht op een cd en gepubliceerd op YouTube.

Nadat INCH (Inge van den Biggelaar uit Liempde) en de kinderen eerder al geoefend hadden bij Tiga aan de Prins Bernhardstraat, was het zaterdagmorgen tijd voor het echte werk. Cameramannen legden alle sierlijke bewegingen van de zangeres en de kinderen van dichtbij vast, waarbij op verschillende plekken in het park opnames gemaakt werden. Het resultaat is binnenkort te bewonderen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Doornmalen electro Filipe Elan Bikes support Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Olieenzo Podium Boxtel Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij buisman optiek Toverboom