23:11:45    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 september 2014 13:30 uur, laatst gewijzigd op 27 september 2014 13:52 uur

Veteranendag in Boxtel

Veteranendag in Boxtel

Op de foto: Enkele oud-strijders brengen een militaire groet tijdens de twee minuten stilte in gemeenschapshuis De Rots. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

De zesde Veteranendag in Boxtel trok zaterdag ongeveer honderd bezoekers. Daarmee was de grote zaal van gemeenschapshuis De Rots vrijwel helemaal gevuld. Nieuw was het feit dat het jaarlijkse evenement voor de eerste keer samen met oud-strijders uit Haaren werd gehouden.

De samenwerking was tot stand gekomen op verzoek van burgemeester Jeannette Zwijnenburg van Haaren. Voorzitter Theo Raaijmakers van de Stichting Veteranen Boxtel gaf in zijn openingswoord aan dat hij hoopt dat de krachtenbundeling zijn vruchten zal afwerpen en in de komende jaren verder vorm gegeven kan worden.

De bijeenkomst in De Rots, waarbij ook de burgemeesters Mark Buijs en Zwijnenburg van Boxtel en Haaren een toespraak hielden, werd muzikaal opgeluisterd door de seniorenharmonie Buchestelle en het Dükerskoor.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Remax-optimus Geerts advies Toverboom TopSlank Meubelmakerijdenberg Olieenzo EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geld en Makelaardij Alfa Filipe Beleef Boxtel Huidtherapie