17:27:15    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 oktober 2011 16:18 uur

Verlichtingsactie Fietsersbond

’Ik val op’.  Dat is het motto van de campagne om fietsers in Nederland te wijzen op het belang van goede fietsverlichting. De Boxtelse afdeling van de Fietsersbond houdt zaterdag 29 oktober een lokale actie waarbij fietsverlichting gratis wordt gerepareerd en allerlei tips worden verstrekt over veilig fietsen.

Het parkeerterrein van makelaarskantoor Nuyens aan de Rechterstraat is de plek waar de vrijwilligers van de Fietsersbond komende zaterdag neerstrijken. Tussen 11.00 en 15.00 uur worden niet alleen fietslampjes gerepareerd, maar worden ook tips gegeven over allerlei soorten verlichting voor tweewielers.

Ook worden fietsen nagelopen op eventuele mankementen, die ter plekke hersteld kunnen worden. ,,Mocht het ons niet lukken om het defect te repareren, dan krijgen bezoekers een reparatiebon mee om de fietsverlichting die dag tegen materiaalkosten te laten herstellen bij de fietsenmakers in Boxtel en Liempde”, vertelt voorzitter Pierre van den Oord van de Fietsersbond.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Toverboom Olieenzo Remax-optimus buisman optiek TopSlank Podium Boxtel Filipe Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies EmielTechniek