04:38:39    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 21 augustus 2011 13:21 uur, laatst gewijzigd op 22 augustus 2011 10:47 uur

Verkeersongeluk in Liempde

Verkeersongeluk in Liempde

Op de foto: Een motorrijdster uit Liempde raakte zondagmorgen gewond bij een verkeersongeval in de Rosenhofstraat in haar woonplaats. (Foto: Gerard Schalkx).

Een 55-jarige motorrijdster uit Liempde is zondagmorgen rond half twaalf in botsing gekomen met een auto in de Rosenhofstraat. De vrouw was samen met haar man, die ook op een motor reed, net vertrokken vanaf de Hogenbergseweg om op vakantie te gaan.

Nauwelijks de hoek om kwam het een halve kilometer van haar woning tot een aanrijding met een 36-jarige automobilist uit Rosmalen, die vanaf de oprit achteruit de weg op reed. De bestuurder liet de man op de motor nog passeren, maar zag klaarblijkelijk niet dat zijn echtgenote er nog achteraan kwam. Het slachtoffer, die de plotseling de weg op rijdende auto in de flank raakte en daarbij een heupfractuur opliep, is naar een ziekenhuis vervoerd. 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank buisman optiek Podium Boxtel Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Filipe Geerts advies Olieenzo