22:31:09    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 21 mei 2013 12:34 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2013 13:46 uur

Verkeersexamen in Boxtel

Verkeersexamen in Boxtel

Op de foto: Leerlingen van de Liempdse basisschool De Oversteek beginnen vanaf de parkeerplaats bij gemeenschapshuis De Rots aan het praktisch verkeersexamen. (Foto: Peter de Koning).

De gemeente Boxtel houdt dinsdag 21 en woensdag 22 mei het praktisch verkeersexamen voor alle scholieren uit groep 7 van het basisonderwijs. Ruim 350 scholieren vertrekken op beide dagen bij gemeenschapshuis De Rots voor een tocht door Boxtel.

De leerlingen rijden een route van ongeveer twintig minuten. Deze loopt vanaf het startpunt via de Nieuwe Nieuwstraat, Dr. De Brouwerlaan, Hobbendonkseweg, Fellenoord, Grote Beemd, Raaphof, Prins Hendrikstraat, Molenstraat, Van der Voortweg, Baanderherenweg, Achterberghstraat, Brederodeweg, Boerhaavestraat, Bosscheweg, Vicaris Van Alphenlaan, Schijndelseweg en Pastoor Van Besouwplein terug naar het startpunt bij De Rots.

Op dit parcours bevinden zich vijftien controlepunten. Daar staan hulpouders die controleren of de leerlingen veilig fietsen. Aan het einde van de dag worden de examens nagekeken. Nog deze week krijgen de kinderen de uitslag en het verkeersdiploma.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Geerts advies Café zaal Kloosterzicht TopSlank Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Doornmalen electro Toverboom Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Filipe Beleef Boxtel Olieenzo EmielTechniek