14:33:17    dinsdag, 26 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 17 oktober 2011 14:39 uur, laatst gewijzigd op 17 oktober 2011 14:48 uur

Verhuizing ODC van de baan

Verhuizing ODC van de baan

Op de foto: Voetbalclub ODC ziet na veertien jaar af van verhuizing uit sportpark Molenwijk. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De leden van voetbalclub ODC hebben vrijdagavond tijdens de jaarvergadering bijna unaniem ingestemd met de keuze om sportpark Molenwijk op te knappen. De club laat daarmee definitief haar wens voor één accommodatie varen.

De Boxtelse derdeklasser behoudt de komende jaren twee verschillende locaties waar gevoetbald wordt. Verhuizen naar oefencomplex Essche Heike zou nog jaren duren omdat daar eerst manege De Langspier verplaatst zou moeten worden. Bovendien is het nog onduidelijk of de gemeente Boxtel voldoende geldmiddelen kan vrijmaken voor de samenvoeging waar al sinds 1997 naar wordt gestreefd.

Maandag vindt overleg plaats tussen voorzitter Ton Jonkers en sportwethouder Willie van de Langenberg hoe het nu verder moet. ,,Ons streven is om in 2012 een nieuwe kantine met kleed- en waslokalen te bouwen op het Essche Heike en een jaar later Molenwijk op te knappen", meldde Jonkers twee weken geleden, toen bekend werd dat het ODC-bestuur haar verhuisplannen had opgegeven.

Rondom het hoofdterrein aan de Platanenlaan moeten kantine De Boemerang en de tribunes worden gerenoveerd. Ook dienen er nieuwe kleed- en waslokalen te verrijzen. Bovendien moet er een nieuwe omheining komen en krijgt de plaatselijke derdeklasser er de beschikking over twee kunstgrasvelden, zo is de bedoeling.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Beleef Boxtel Geerts advies Filipe Doornmalen electro TopSlank Toverboom Podium Boxtel EmielTechniek Alfa Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Elan Bikes support Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen