06:15:43    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 februari 2014 23:36 uur

Verhitte discussie over Triple E

Verhitte discussie over Triple E

De laatste vergadering van de raadscommissie Ruimtelijke Zaken in Boxtel mondde dinsdagavond uit in een verhitte discussie. Het agendapunt over de komst van kenniscentrum Triple E naar het terrein van De Kleine Aarde zorgde voor onenigheid tussen de raadsfracties en resulteerde erin dat initiatiefnemer Tom Bade boos de raadzaal uit liep.

Duurzaamheidsgoeroe Bade wil milieueducatiecentrum De Kleine Aarde weer in ere herstellen. Een plan waar het college van B. en W. erg enthousiast over is. De raadscommissie Ruimtelijke Zaken was dinsdag verdeeld. Er was met name kritiek over de financiën en de bouw van basisschool De Hobbendonken op hetzelfde terrein. Enkele fracties vrezen dat de twee plannen elkaar zullen bijten.

Nadat diverse partijen ook twijfels uitten over de financiele betrouwbaarheid van kenniscentrum Triple E, was voor Bade de maat vol. ,,Mijn plannen worden hier een 'geschenk uit de hel' genoemd en ik word beticht van sjoemelen. Ik ben er klaar mee", zo luidden zijn woorden waarna hij boos de raadzaal verliet.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 13 februari.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Beleef Boxtel EmielTechniek Olieenzo Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Toverboom Filipe Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Huidtherapie TopSlank Doornmalen electro Geerts advies Remax-optimus