15:44:32    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 01 juli 2011 10:56 uur, laatst gewijzigd op 01 juli 2011 10:58 uur

Vergunning voor HiPa Sports

De gemeente Boxtel heeft donderdag een vergunning verleend aan sportschool HiPa Sports voor de benedenverdieping en een deel van de bovenverdieping van het pand aan de Duit 12. ,,De sporters komen dus niet in de kou te staan”, aldus de gemeente.

Zowel HiPa Sports als de gemeente Boxtel hebben gezocht naar een alternatieve locatie in plaats van de oude vestiging aan de Ons Doelstraat. Het resultaat was uiteindelijk de aanvraag voor de benedenverdieping en een deel van de bovenverdieping aan de Duit. ,,Op deze manier kan een goede sportvoorziening voor Boxtel worden behouden”, laat de gemeente weten. ,,Er is nog geen onherroepelijke vergunning. Indien HiPa Sports er voor kiest om open te gaan voordat de vergunning onherroepelijk is, is dit voor eigen risico.”

Sportschool HiPa Sports wil de deuren aan de Duit 12 openen op 15 augustus. De sportschool van Paul en Hilde Ketelaars was eerder gevestigd aan de Ons Doelstraat, maar moest na jarenlange procedures de deuren sluiten. Met de verhuizing naar de Duit komt voor HiPa Sports een einde aan een lange zoektocht naar een nieuwe locatie.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro buisman optiek Filipe Beleef Boxtel Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus EmielTechniek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Toverboom Olieenzo Huidtherapie Alfa