00:46:05    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 26 mei 2011 14:12 uur

Verdachte ontsnapt uit ziekenhuis

Een hoogzwangere verdachte is dinsdagavond ontsnapt uit het Jeroen Bosch ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. De 35-jarige Servische vrouw werd een week geleden aangehouden omdat ze in boekhandel Elckerlijc in Boxtel een 82-jarige vrouw zou hebben beroofd.

De verdachte werd vanwege complicaties met de zwangerschap naar het ziekenhuis gebracht. Justitie ging er vanuit dat ze vanwege haar klachten niet zou ontsnappen en koos ervoor haar niet permanent te bewaken. De vrouw wandelde dinsdag het ziekenhuis uit nadat ze te horen had gekregen dat ze twee weken langer in hechtenis moest blijven. De politie is naar de vrouw op zoek.

De Servische wordt ervan verdacht vorige week een vrouw te hebben beroofd in boekhandel Elckerlij, ze kreeg hierbij hulp van een 17-jarig meisje. Het tweetal werd kort daarna aangehouden in Schijndel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Geerts advies Beleef Boxtel Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Toverboom Remax-optimus EmielTechniek buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Filipe Doornmalen electro