07:04:41    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 16 april 2012 16:32 uur, laatst gewijzigd op 16 april 2012 16:41 uur

Verdachte mishandelt agent

Een 21-jarige Boxtelaar is vrijdagnacht aangehouden op verdenking van inbraak. De politie Brabant-Noord kreeg rond 3.00 uur een melding dat er werd ingebroken bij een winkel in het complex Banier aan de Van Beekstraat.

Omwonenden hoorde glasgerinkel en waarschuwde hierop de politie. Ook werd daarbij een signalement van de verdachte doorgegeven. Toen de agenten naar Banier reden zagen ze een man lopen die voldeed aan het signalement. De agenten zijn naar de woning van de man - een bekende van de politie - gegaan om hem te verhoren.

De verdachte probeerde een agent een kopstoot te geven en beledigde een vrouwelijk agente. Tijdens de rit naar het politiebureau heeft de man de agent in zijn arm gebeten en bespuugd. Er zijn diverse spullen gevonden, waaronder een stoeptegel waarmee vermoedelijk de ruit is ingegooid. Deze worden door de politie onderzocht op sporen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Geerts advies Huidtherapie Filipe Alfa Olieenzo Elan Bikes support TopSlank Toverboom Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel