22:42:24    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 28 september 2013 12:08 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2013 12:13 uur

Verbreding A2 in laatste fase

Verbreding A2 in laatste fase

Op de foto: De werkzaamheden aan rijksweg A2 trokken de afgelopen jaren veel publiek. Aannemer Heijmans nodigde inwoners vorig jaar uit op de voetgangersbrug in Vught om uitleg te geven over de verbreding van de snelweg. (Foto: Peter de Koning).

De verbreding van rijksweg A2 tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, die eind december 2011 van start ging, is zondag gereed. De snelweg is verbreed van twee naar drie rijstroken.

Ook de op- en afritten nabij Boxtel werden regelmatig 's nachts of in het weekeinde afgesloten vanwege de werkzaamheden aan rijksweg A2. Aannemer Heijmans nodigde inwoners van Boxtel vorig jaar in september uit om naar de asfaltering nabij Boxtel te kijken vanaf de voetgangersbrug bij het Vughtse kasteel Maurick. Ook gaf het bedrijf uitleg over de werkzaamheden.

Dit weekeinde is de weg richting 's-Hertogenbosch nog afgesloten, maar vanaf zondagochtend 29 september kunnen weggebruikers weer over de A2 rijden. Langs het traject worden de komende tijd nog kleine werkzaamheden afgerond, zoals asfaltreparaties en beplanting van de geluidsschermen. Deze kunnen nagenoeg zonder hinder van het verkeer worden uitgevoerd, zo meldt Rijkswaterstaat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom TopSlank Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen buisman optiek Doornmalen electro Huidtherapie Olieenzo Remax-optimus Podium Boxtel EmielTechniek Meubelmakerijdenberg