19:42:15    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 27 mei 2013 15:55 uur, laatst gewijzigd op 28 mei 2013 09:17 uur

'Verbouwing niet op raadsagenda'

\'Verbouwing niet op raadsagenda\'

De fractie van de SP in de Boxtelse gemeenteraad wil het voorstel voor de verbouwing van het gemeentehuis en invoeren van het nieuwe werken van de raadsagenda af hebben. De partij zal hiervoor een ordevoorstel indienen tijdens de vergadering van de gemeenteraad die dinsdagavond wordt gehouden.

De SP is geen voorstander van de verbouwing die 2,4 miljoen euro gaat kosten. De partij vindt het niet logisch dat er wordt gesproken over de gemeentelijke organisatie en een verbouwing terwijl vorige week een akkoord is gesloten over de intergemeentelijke samenwerking en een ambtelijke fusie.

Fractievoorzitter Eric van den Broek heeft de andere fractievoorzitters per e-mail gevraagd of zij ook voelen voor het afvoeren van het onderwerp van de raadsagenda. Van den Broek ziet liever dat met het voorstel wordt gewacht tot er meer duidelijkheid is over de ambtelijke fusie.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Toverboom Podium Boxtel Olieenzo Remax-optimus Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank buisman optiek Beleef Boxtel Filipe Café zaal Kloosterzicht