17:57:09    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 17 januari 2015 12:55 uur, laatst gewijzigd op 17 januari 2015 13:05 uur

Verbouwing gemeentehuis

Verbouwing gemeentehuis

Op de foto: Aparte werkkamertjes zijn tijdens de verbouwing van het Boxtelse gemeentehuis vervangen door grote gemeenschappelijke ruimten met zogeheten flexplekken. (Foto: Peter de Koning).

De verbouwing van het gemeentehuis aan de Markt in Boxtel vordert gestaag. Maandag 26 januari wordt een begin gemaakt met het aanpakken van de publiekshal en de kantoren erboven. Vanaf die datum kunnen bezoekers gebruik maken van twee tijdelijke ingangen.

De entrees bevinden zich aan de zijkant tussen het gemeentehuis en de modewinkel Uniek en de bestaande ingang naar de raadzaal aan de DR. Van Helvoortstraat.

De verbouwing startte begin juni vorig jaar. De eerste fase is onlangs afgerond. Hierbij ging het om het kantoorgedeelte tussen de raadzaal en de bestuursvleugel. Vele aparte werkruimtes hebben plaatsgemaakt voor grote gemeenschappelijke ruimten met zogeheten flexplekken. Ambtenaren hebben niet langer een vaste werkplek, maar kunnen kiezen uit locaties met verschillende uitstralingen en functies. Daglicht en en ruimtelijkheid zijn belangrijke kenmerken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Olieenzo Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Beleef Boxtel Filipe TopSlank EmielTechniek buisman optiek