08:36:32    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 maart 2014 14:03 uur

Verbouwing NS-station van start

Verbouwing NS-station van start

Aannemer Hegeman uit Nijverdal is deze week gestart met de verbouwing van het NS-station in Boxtel. Zo wordt er gewerkt in de ontvangstruimte en komen er zitelementen en bloembakken. De verwachting is dat de werkzaamheden eind mei afgerond zullen zijn.

Tijdens de verbouwing wordt de pui bij de stationshal en de wachtruimte enkele meters teruggeplaatst, zodat ruimte beschikbaar komt voor de kaartautomaten. Ook komen er extra zitelementen en tussen de hal en de kiosk wordt een grote transparante wand geplaatst. Bovendien worden perrons uitgerust met bloembakken en wordt het stationsplein opnieuw bestraat en voorzien van meer groen. ProRail verwacht dat de treinreizigers geen hinder zullen ondervinden van de werkzaamheden, op wat geluidsoverlast na. (Foto: Marc Cleutjens).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa buisman optiek TopSlank Geld en Makelaardij Filipe Remax-optimus Geerts advies Beleef Boxtel Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Podium Boxtel EmielTechniek Doornmalen electro Huidtherapie