03:53:54    dinsdag, 22 oktober 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 12 juli 2013 14:30 uur, laatst gewijzigd op 12 juli 2013 14:33 uur

Veldrit weer 3 jaar bij Langspier

Veldrit weer 3 jaar bij Langspier

Op de foto: Onder toeziend oog van de leden van stichting Wielerbelangen Boxtel tekenden John Brusselers van De Langspier, voorzitter Guus Bastings van de stichting en Martijn Schoones van Rabobank Dommel en Aa de contracten. (Foto: Gerard Schalkx).

,,Het valt niet mee om sponsoren te vinden in deze tijd”, aldus voorzitter Guus Bastings van stichting Wielerbelangen Boxtel. Hij sprak daarom ook van een ’herstart’ toen woensdagavond de contracten met De Langspier en de Rabobank werden getekend. De veldrit, die zondag 22 december voor de vijftiende keer wordt verreden, vindt ook de komende drie jaar plaats bij de recreatieplas.

Bastings ondertekende de contracten met John Brusselers, exploitant van De Langspier en Martijn Schoones, communicatieadviseur bij de Rabobank. ,,Jaarlijks organiseren we de veldrit naar tevredenheid van toeschouwers en renners”, aldus Bastings. ,,Vaak onder barre weersomstandigheden, maar daar weten we altijd een mouw aan te passen.

Met De Langspier is nooit een contract ondertekend, maar Bastings laat weten dat vastigheid belangrijk is. ,,Bij deze recreatieplas kunnen we gebruikmaken van het paviljoen en de parkeerplaatsen. Dat maakt de organisatie van de veldrit een stuk eenvoudiger."

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 11 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Beleef Boxtel EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Proef Culinair Geerts advies Gemeente Boxtel Doornmalen electro