20:43:49    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 23 maart 2013 18:54 uur, laatst gewijzigd op 23 maart 2013 18:55 uur

Veiling voor clubhuis MEP

Veiling voor clubhuis MEP

Op de foto: Impressie van het vernieuwde clubhuis van MEP in sportpark Molenwijk.

Zondag 24 maart vindt om 17.00 uur in het clubhuis van MEP een veiling plaats. De hockeyvereniging heeft dringend behoefte aan renovatie van het clubhuis dat sterk verouderd is. De renovatie gaat dit jaar van start; ook worden twee velden vernieuwd.

Tijdens de veiling komen tal van bekende MEP-coryfeeën in actie. Zo zijn de oud-spelers Roel Bovendeert en Glenn Schuurman (Bloemendaal), Jelle Galema (Oranje Zwart) en coach Roger van Gent (Hockeyclub Tilburg) bereid een clinic te verzorgen. Coach Eric Verboom biedt een workshop voor trainers aan en voormalig MEP-keeper Filipe van den Borne brengt een originele retrobike in.

Ook het eerste herenteam en het eerste vrouwenteam komen in actie. De hockeyvrouwen hebben al hun inspiratie in drie schilderijen gelegd, de mannen zijn bereid de handen uit de mouwen te steken door hovenierswerkzaamheden, schoen- en kledingreparatie en chauffeursdiensten aan te bieden.

Sportzaak Brabant Sports biedt twee hockeysticks en een gesigneerd shirt van het Nederlands hockeyteam aan, Brabo levert voor de veiling een unieke tas en stick, beide gesigneerd door Maartje Paumen. Verder kan geboden worden op een bezoek aan bierbrouwerij Hertog Jan in Arcen en op sieraden en tassen.

De veiling start na afloop van de wedstrijd tussen MEP en Eindhoven die om 14.45 uur begint in sportpark Molenwijk. De toegang is gratis.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg buisman optiek Podium Boxtel Geld en Makelaardij Filipe EmielTechniek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Remax-optimus Toverboom Olieenzo Beleef Boxtel