22:35:22    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 23 oktober 2012 22:40 uur, laatst gewijzigd op 24 oktober 2012 14:52 uur

Veel kritiek op begroting Boxtel

Veel kritiek op begroting Boxtel

In minder dan twee uur tijd hebben de negen fracties in de Boxtelse gemeenteraad liefst 26 nieuwe initiatieven en drie wijzigingsvoorstellen gelanceerd tijdens de algemene beschouwingen over de begroting voor 2013. Vanuit de oppositiepartijen klonk forse kritiek.

Nestor Ad van de Wetering verving dinsdagavond burgemeester Hans van Brummen als voorzitter van de raadsvergadering. Tijdens de eerste termijn van de algemene beschouwingen klonk - zoals gebruikelijk - vooral kritiek door vanuit de oppositie. Met name CDA en SP trokken fel van leer en dienden een groot aantal moties in om het voorgenomen beleid nog te beïnvloeden. ,,Hopelijk heeft dit meer effect dan vorig jaar, toen geen enkel voorstel door de coalitiepartijen werd overgenomen", sprak fractievoorzitter Wim van Erp (CDA). Hij hekelde de in zijn ogen 'zalvende' woorden van de woordvoerders van Balans, Combinatie95, PvdA/GroenLinks en DPBL, de partijen die het college van B. en W. vormen.

Klik hier voor meer informatie over de begroting voor 2013.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel Doornmalen electro Toverboom Podium Boxtel Remax-optimus Filipe TopSlank Alfa Geld en Makelaardij buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Olieenzo