09:02:59    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 20 december 2012 10:03 uur, laatst gewijzigd op 20 december 2012 10:06 uur

Veel animo voor zonnepanelen

Veel animo voor zonnepanelen

Inwoners hebben veel belangstelling voor het zonnepanelenproject van de Energie Coöperatie Boxtel. Sinds de oprichting van ECBoxtel op 21 november hebben zich al meer dan zeventig geïnteresseerden gemeld die aan het project willen deelnemen.

ECBoxtel werkt volgens een woordvoerster hard aan op maat gemaakte offertes die alle belangstellenden voor het einde van 2012 zullen ontvangen. ,,Op die manier heeft iedereen nog de mogelijkheid om dit jaar een aanvraag in te kunnen dienen voor de subsidie op zonnepanelen.”

Inmiddels zijn de eerste schouwen uitgevoerd en dit wordt de komende tijd verder opgepakt. ,,Voor inwoners die in 2013 beslissen om zonnepanelen op hun dak te leggen is er ook goed nieuws”, meldt de woordvoerster. ,,De subsidie voor zonnepanelen vanuit AgentschapNL zal in 2013 opnieuw beschikbaar komen. Ook volgend jaar kan men dus gebruik maken van het aanbod van de energiecoöperatie.”

Meer informatie over de Energie Coöperatie Boxtel staat op www.ecboxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Podium Boxtel Toverboom buisman optiek Geerts advies Doornmalen electro Beleef Boxtel Geld en Makelaardij TopSlank Filipe Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Olieenzo Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht