07:02:20    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 augustus 2014 11:56 uur, laatst gewijzigd op 21 augustus 2014 15:10 uur

Veel animo voor kermiskienen

Veel animo voor kermiskienen

Op de foto: De zingende quizmaster Steven Snow (rechts) leidde de eerste editie van het kermiskienen bij de autscooters voor bijna tachtig Boxtelse senioren dinsdagmorgen in goede banen. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Rond de tachtig Boxtelse senioren waren dinsdagmorgen van de partij tijdens de eerste editie van het kermiskienen. Het evenement vond plaats op een bijzondere locatie op de Markt, namelijk de vloer waarop normaal gesproken botsauto's rijden.

De autoscooters waren voor de gelegenheid aan de zijkant van de vloer geparkeerd ten faveure van tafels en stoelen. Nadat initiatiefnemer Ivy van Geel van het project Eet met je Hart en burgemeester Mark Buijs de senioren welkom hadden geheten, ging het kermiskienen van start onder leiding van de zingende quuizmaster Steven Snow uit Waalwijk en zijn charmante assistentes Juliette en Jaimee. Mieke Boers van De Grapjurk kroop in de huid van Juliette.

Het idee om om te gaan kienen bij de autoscooters kwam van kermisambtenaar Richard Schuurs. Behalve de gemeente Boxtel leverden onder meer ook vertegenwoordigers van de promotiecampagne Beleef Boxtel, de Boxtelse centrumwinkeliers en plaatselijke horeca, Faes Entertainment en leden van de Rotary, Lions en Probus een bijdrage aan de acticviteit op de Markt. De senioren kregen tijdens het kienevenement bovendien steun van tal van vrijwilligers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geld en Makelaardij Toverboom buisman optiek Olieenzo Elan Bikes support Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Filipe Alfa Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geerts advies Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg