14:35:13    donderdag, 17 oktober 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 16 juli 2013 18:30 uur

Veel aanvallen in 16e etappe

Veel aanvallen in 16e etappe

Liempdenaar Koen de Kort kondigde in zijn dagelijkse column op de website van Nu Sport aan dat hij misschien wel ging aanvallen dinsdag. Niet hij, maar ploeggenoot Tom Dumoulin kreeg met een grote groep de zegen van het peloton om aan te vallen. De 22-jarige Nederland werd uiteindelijk knap zesde.

,,Vandaag zal het extra pijnlijk zijn aan het begin van de etappe, zoals altijd na een rustdag. Ik zal ermee moeten leven, zoals alle renners, ook omdat we meteen een aantal klimmetjes voor onze kiezen krijgen. Ik weet zeker dat er weer vanaf de start hard gereden zal worden en dat er veel zal worden aangevallen. Misschien wel door mij."  De Kort had gelijk, er werden veel aanvallen geplaatst. De Portugees Rui Costa (Movistar) won de rit. De Liempdenaar van Argos-Shimano eindigde in een bus op de 127e plaats.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel