14:23:50    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 05 juni 2013 09:20 uur, laatst gewijzigd op 05 juni 2013 15:14 uur

Veel Boxtelaren in Alpe d'HuZes

Veel Boxtelaren in Alpe d\'HuZes

Op de foto: Team 6x6 Boxtel ontmoet in het Palais des Sport van Alpe d'Huez Bea & Betty, het kolderieke duo dat deelnemers aan Alpe d'HuZes aanmoedigt aan de finish. (Foto: Team 6x6 Boxtel).

Tientallen inwoners van Boxtel en omgeving doen woensdag en donderdag mee aan Alpe d'HuZes. Woensdag fietsen deelnemers die niet meer dan drie beklimmingen willen doen naar de top van de Alpencol. Donderdag is de grote dag en komen de renners in actie die gaan voor zes tochtjes naar de top.

Vanuit de regio Boxtel nemen tientallen fietsers deel aan het sponsorevenement, dat dit jaar voor de achtste keer wordt gehouden. De voorgaande zeven edities leverden ruim 75 miljoen euro op voor KWF Kankerbestrijding. Het motto van iedereen: 'Opgeven is geen optie'.

Boxtel is vertegenwoordigd door zowel teams als individuele deelnemers. Zo is onder meer Team 6x6 Boxtel present. Dat was dinsdagavond live te horen op Radio 2 toen het meedeed aan een radiospelletje.  Het team, dat onder meer bestaat uit Dirk van den Bogaard uit Boxtel en Sjef Schellekens uit Liempde, won en mocht 250 euro extra bijschrijven aan sponsorgeld. Hun teller staat nu al op 16.500 euro.

De redactie van Brabants Centrum heeft deze week tal van interviews gehouden met deelnemers aan Alpe d'HuZes. Al hun verhalen zijn te lezen in de editie van donderdag 6 juni.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Toverboom Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Remax-optimus Doornmalen electro Filipe Huidtherapie Podium Boxtel Geld en Makelaardij Beleef Boxtel TopSlank Geerts advies Alfa Elan Bikes support