14:06:41    maandag, 16 september 2019
brabants centrum logo
Zondag, 01 december 2013 12:16 uur, laatst gewijzigd op 01 december 2013 12:18 uur

Van der Zanden lijsttrekker Balans

Van der Zanden lijsttrekker Balans

Wim van der Zanden is tijdens de ledenvergadering van de politieke partij Balans unaniem gekozen als nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Hij is tegelijkertijd gekozen als wethouderskandidaat.

Van der Zanden was tot augustus wethouder van Balans. Hij trad echter af toen bekend werd dat coalitiepartijen Combinatie ’95, PvdA/GroenLinks en InBox het vertrouwen in zijn fractie Balans hadden verloren. Dinsdag keerde hij weer terug in de voor hem zo bekende raadzaal. Vertrekkend raadslid Jan Vervoorn nam afscheid; zijn plek is ingenomen door Van der Zanden.

,,Wij zien Van der Zanden als een boegbeeld. De ruime kennis en ervaring komen bij Balans prima van pas.”, zo laten de partijleden weten. Balans ziet de raadsverkiezingen met vertrouwen tegemoet. ,,We weten dat de Boxtelse burgers Balans zijn blijven steunen en waarderen, zowel richting de actieve raadsfractie als richting Wim van der Zanden.” (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro