23:14:47    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 29 maart 2014 09:14 uur, laatst gewijzigd op 29 maart 2014 09:15 uur

Van Phuket naar Maleisië per fiets

Van Phuket naar Maleisië per fiets

Wim Bressers gaat een heel bijzondere fietstocht maken. Vanaf 1 augustus fietst hij in twintig dagen van Phuket (Thailand) naar het dorp Penang in Maleisië. De Boxtelaar wil hiermee geld inzamelen voor zijn Heart to Serve Foundation.

Bressers is druk bezig om 250.000 euro bij elkaar te krijgen voor vijf rolstoelwagens. De Boxtelaar en zijn echtgenote Marjo zetten zich al jaren in voor kinderhuis Eden Handicap Service in Penang, een tehuis voor kinderen met een handicap. Al meerdere keren fietste Bressers naar Rome om zo geld bij elkaar te krijgen. Deze keer heeft hij een ambitieuzer plan: op de fiets van Thailand naar Maleisië.

Twintig dagen heeft Bressers uitgetrokken voor zijn fietstocht, aansluitend blijft hij met zijn echtgenote nog acht dagen in Penang voor allerlei festiviteiten. Ook staat nog een fietstocht met de lokale bevolking op het programma. Sponsoren? Dat kan via www.hearttoservefoundation.nl.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Meubelmakerijdenberg TopSlank EmielTechniek Podium Boxtel Geerts advies Toverboom Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Filipe Elan Bikes support Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Alfa Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen