08:04:58    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 10 juni 2013 15:27 uur, laatst gewijzigd op 10 juni 2013 15:44 uur

Van Heerebeek judokampioen

Van Heerebeek judokampioen

Op de foto: Leden van judoclub Liempde in actie. In basisschool De Oversteek werd zaterdag gestreden om de prijzen tijdens het Liempdse judokampioenschap. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Willem van Heerebeek heeft zaterdag tijdens de strijd om het Liempdse judokampioenschap in basisschool De Oversteek zijn titel geprolongeerd. Omdat hij voor de vijfde keer beslag legde op de wisselbeker mag hij deze nu definitief een mooi plekje geven in zijn prijzenkast.

Van Heerebeek was oppermachtig en wist al zijn partijen voortijdig met ippon te winnen. De nestor van het Liempdse judo, de tachtigjarige Cor van Dijk, reikte zaterdag de prijzen uit.

Nikki Leenhouwers, Gwen Olislagers en Collin van Dijk gaven tijdens het sportieve evenement een judodemonstratie, waarbij het publiek te zien kreeg aan welke exameneisen voor de zwarte band voldaan moet worden. Voor het drietal judoka’s was het een goede oefening met het oog op het examen dat hen wacht op zaterdag 22 juni in Gilze.

 

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geerts advies Toverboom Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Filipe TopSlank Beleef Boxtel EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Huidtherapie buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Doornmalen electro