18:00:27    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 09 juni 2014 09:14 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2014 13:39 uur

Van Gerwen wint weer grote prijs

Van Gerwen wint weer grote prijs

Op de foto: Typerende pose van Michael van Gerwen, hier gefotografeerd tijdens het wereldkampioen darts in Londen. (Foto: Lawrence Lustig/PDC).

Aan de successtory van darter Michael van Gerwen uit Boxtel, sinds kort woonachtig in Gemonde, kan weer een mooi nieuw hoofdstuk worden toegevoegd. Samen met Raymond van Barneveld sleepte hij zondagavond de wereldtitel voor landenteams in de wacht.

Het Nederlandse duo versloeg in de finale Engeland, dat vertegenwoordigd werd door Phil Taylor en Adrian Lewis. Van Gerwen begon voortvarend aan de wedstrijd met een 4-0 zege op Taylor, waarna Van Barneveld sterker bleek dan Lewis.

’Mighty Mike’ zorgde vervolgens vroegtijdig voor de beslissing door laatstgenoemde met 4-2 te verslaan. Daardoor kwam de stand na drie partijen op 3-0 en was de strijd gestreden in het voordeel van de Nederlanders.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Filipe Alfa buisman optiek Huidtherapie Elan Bikes support Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies EmielTechniek Toverboom Podium Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij