06:07:09    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 17 juli 2012 15:52 uur, laatst gewijzigd op 17 juli 2012 15:57 uur

Van Brummen start 3 september

Van Brummen start 3 september

Op de foto: Hans van Brummen, nu nog woonachtig in Oosterhout, maar binnenkort gevestigd in Breda, wordt maandag 3 september geïnstalleerd als waarnemend burgemeester van Boxtel. (Archieffoto: Peter de Koning).

Hans van Brummen krijgt tijdens een extra raadsvergadering op maandag 3 september de ambtsketting omgehangen als waarnemend burgemeester van Boxtel. Frank van Beers neemt vrijdag 10 augustus afscheid, ook tijdens een extra raadsvergadering met aansluitend een receptie.

Van Brummen, die eind juni door commissaris van de koningin Wim van de Donk werd aangewezen als tijdelijk opvolger van Van Beers, heeft inmiddels informeel kennisgemaakt met de wethouders, de gemeentesecretaris en het managementteam van de gemeente Boxtel, zo meldde locoburgemeester Wim van der Zanden dinsdag.

Frank van Beers verruilt de Boxtelse ambtsketting met de voorzittershamer van zorginstelling Cello, waar hij vanaf 16 augustus deel uitmaakt van een tweekoppig bestuur. In de uitnodiging die vorige week werd verspreid voor de afscheidsreceptie benadrukt hij geen cadeaus te willen ontvangen op 10 augustus: ,,Mijn werk als burgemeester van onze prachtige gemeenschap was geschenk genoeg." Voor mensen die toch niet met lege handen naar het gemeentehuis willen komen, staat in de raadzaal een collectebus opgesteld waarin bijdragen kunnen worden gestort voor de Heilig Bloedprocessie.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Filipe Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Olieenzo Podium Boxtel Alfa Geerts advies buisman optiek Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Toverboom Elan Bikes support TopSlank