22:25:55    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 19 juli 2013 08:57 uur, laatst gewijzigd op 19 juli 2013 08:58 uur

Vakantiewerk? Vertel erover!

Vakantiewerk? Vertel erover!

Op de foto: Stefan van Beers (links) en Rick van de Laar werken op zaterdagen en in de vakanties graag bij de Liempdse tomatenkwekerij van Mark Oerlemans. (Foto: Gerard Schalkx).

De tomatenkwekerij van Mark Oerlemans is al jarenlang een begrip in Liempde. De zaak werd opgericht door zijn vader en sinds 1993 zwaait Mark Oerlemans er de scepter. Veel Liempdse jongeren weten de kwekerij in de vakanties te vinden in hun zoektocht naar werk. Al werd er vroeger nóg meer gebruik gemaakt van vakantiewerkers.

Brabants Centrum is benieuwd naar vakantiewerkers en hun ervaringen. Heb jij een leuke of interessante baan of ben je op een bijzondere manier aan je tijdelijke werkkring gekomen? Meld je dan zodat de redactie een kijkje ’op de werkvloer’ kan komen nemen. Mail naar bc@brabantscentrum.nl.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Olieenzo Filipe Toverboom Beleef Boxtel Podium Boxtel buisman optiek Meubelmakerijdenberg Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie Alfa Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support