20:54:22    zondag, 16 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 29 juli 2013 08:56 uur, laatst gewijzigd op 29 juli 2013 08:58 uur

Vakantiebaantje bij De Langspier...

Vakantiebaantje bij De Langspier...

Op de foto: Bij recreatieplas De Langspier is het aanpoten nu er eindelijk tropische temperaturen worden gemeten. Daan Daverveld, die hier als ober Saskia Louwers en haar kinderen voorziet van een drankje, is een van de tien vakantiewerkers. (Foto: Peter de Koning).

Het was afgelopen week écht zomer! En het tropische weer komt terug, beloven de meteorologen. Waar wil je dan zijn? Aan het water natuurlijk! Bijvoorbeeld aan De Langspier. Daan Daverveld (18) is er ook. Niet op een badlaken, maar aan het werk. Achter de bar, in de bediening, de snackbar of als schoonmaker. ,,Een heerlijk afwisselend vakantiebaantje.”

Brabants Centrum is benieuwd naar vakantiewerkers en hun ervaringen. Heb jij een leuke of interessante baan of ben je op een bijzondere manier aan je tijdelijke werkkring gekomen? Meld je dan zodat de redactie een kijkje ’op de werkvloer’ kan komen nemen. Mail naar bc@brabantscentrum.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Podium Boxtel buisman optiek TopSlank Olieenzo Remax-optimus Filipe Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg EmielTechniek