19:58:28    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 03 juli 2013 09:34 uur, laatst gewijzigd op 05 juli 2013 15:01 uur

Vakantiebaan? Vertel erover!

Vakantiebaan? Vertel erover!

Op de foto: Vakantiewerkers in actie bij binderij Hexspoor in Boxtel. (Foto: Gerard Schalkx).

De zomervakantie is aangebroken, maar betekent voor veel schooljeugd niet louter een tijd van luieren. Menigeen grijpt de vrije tijd aan om een zakcentje bij te verdienen. Om zo een zonvakantie te bekostigen of wat extra te kunnen besteden tijdens het uitgaansleven. Brabants Centrum is benieuwd naar vakantiewerkers en hun ervaringen.

Heb jij een leuke of interessante baan of ben je op een bijzondere manier aan je tijdelijke werkkring gekomen? Meld je dan zodat de redactie een kijkje ’op de werkvloer’ kan komen nemen. Mail naar bc@brabantscentrum.nl.

Deze week gingen we op bezoek bij Hexspoor Support Center op bedrijventerrein Ladonk waar acht jongeren in de avonduren ingebonden boekjes en brochures klaarmaken voor aflevering aan klanten. Lees het artikel in de papieren editie van Brabants Centrum op donderdag 4 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Alfa Meubelmakerijdenberg Toverboom Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij EmielTechniek Elan Bikes support Podium Boxtel TopSlank Huidtherapie Geerts advies buisman optiek Olieenzo Filipe