11:30:41    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 17 augustus 2014 21:05 uur

VVV wandelt naar Heilig Hartkerk

VVV wandelt naar Heilig Hartkerk

De Boxtelse VVV houdt ook komende week een cultuurhistorische wandeling. Tot en met eind augustus wordt elke week koers gezet naar de mooiste plekjes van hartje Boxtel. Alle tochten beginnen om 19.00 uur.

Donderdag 21 augustus staat de wandeling in en om de Heilig Hartkerk op het programma. In het buurtschap Breukelen verrees in 1901 het neogotische gebedshuis. Het gehucht groeide daardoor uit tot een geheel nieuwe wijk van Boxtel. De route start met een kijkje in de kerk, die volgend jaar wordt gesloten en waarbij het interieur wordt ontmanteld.

De route Heilig Hartkerk start bij deze kerk aan de Baroniestraat; de overige wandeltochten vertrekken vanaf de binnenplaats van de VVV aan de Markt 36. Wie wil deelnemen, kan zich vooraf melden bij de VVV via telefoonnummer 06-22 56 20 01 of e-mail: info@vvvboxtel.nl. Meelopen kan ook zonder aanmelding, maar dan dient men vóór 19.00 uur bij de VVV aanwezig te zijn. Deelname kost twee euro per persoon.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geerts advies Olieenzo Podium Boxtel Filipe TopSlank Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Huidtherapie