18:18:39    vrijdag, 07 augustus 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 oktober 2012 12:21 uur, laatst gewijzigd op 27 oktober 2012 12:26 uur

VOC viert eerste lustrum

VOC viert eerste lustrum

Op de foto: Voorzitter Luc Broos van VOC Boxtel voert het woord. (Foto: Peter de Koning).

Is er nog toekomst voor de VOC Boxtel? “Jazeker!”, constateerde voorzitter Luc Broos vrijdagavond tijdens de eerste lustrumviering. Verenigde Ondernemers Contacten Boxtel heeft volgens hem een bijzondere plek tussen de diverse ondernemersclubs in de regio.

,,Samenwerking, netwerken, huisvesting, kennisdeling, sparren met elkaar. Vooral startende ondernemers zijn daar naar op zoek, en ze vinden dat bij ons. De komende jaren willen we dit verder uitbouwen”, sprak Broos voor zo’n 60 VOC-leden in de foyer van Podium Boxtel.

De club telt nu 130 leden en de groei is er nog niet uit. Gelet op deze groei werkt de vereniging aan twee concrete doelen voor de komende jaren: de website uitbouwen en verbeteren tot een echte digitale ontmoetingplek, en het op de kaart zetten van het tekort aan kleine en flexibele bedrijfshuisvesting in Boxtel. “Want daaraan is grote behoefte”, sprak Broos. Na de borrel in de foyer genoten de leden in de theaterzaal van cabaretgroep Jeroens Clan, met aansluitend een diner buffet.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Doornmalen electro TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij buisman optiek Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Filipe Beleef Boxtel Elan Bikes support Alfa Café zaal Kloosterzicht Olieenzo