11:18:32    woensdag, 26 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 09 september 2013 15:35 uur, laatst gewijzigd op 09 september 2013 15:36 uur

Uitmarkt en Bockesprongen bundelen krachten in Boxtel

Uitmarkt en Bockesprongen bundelen krachten in Boxtel

Op de foto: De Boxtelse band Rock & Rolf is zondag 15 september te bewonderen tijdens Bockesprongen.

Het weekeinde van zaterdag 14 en zondag 15 september biedt liefhebbers in Boxtel een bijzonder cultureel tweeluik met de Uitmarkt en Bockesprongen.

Het programma start zaterdag 14 september met de Uitmarkt in Podium Boxtel aan de Burgakker. Vanaf 19.15 uur zijn de podia in de grote zaal en de foyer gereserveerd voor allerlei Boxtelse verenigingen en muziek- en toneelgroepen. Ze krijgen de kans om zich in korte tijd aan iedereen te presenteren en te laten zien wat ze voor komend seizoen in petto hebben.

Festival Bockesprongen is zondag 15 september terug in hartje Boxtel. Stichting Bockepruik trakteert op een gevarieerd programma met straattheater, muziek en creativiteit voor de jeugd. Het festival opent om 11.00 uur met het themabrunch ’KunstMest op ’t droge’.

Voor het straattheaterprogramma van Bockesprongen heeft Bockepruik een aantal gerenommeerde acts gecontracteerd, die op de Markt zullen optreden. Onder hen Hendrick-Jan de Stuntman, Electric Circus en Sulky M1. Brabants Centrum stelt de acts volgende week uitgebreid voor.

De Oude Kerkstraat wordt tijdens Bockesprongen omgedoopt tot hét muziekstraatje van Boxtel. In samenwerking met café De Kerk organiseert Bockepruik oeen bruisend muziekprogramma met optredens van Rock & Rolf, What’s Hip, Monks, Chivy and The Blueszicians, Clemens van de Ven & Sjoerd van Bommel en Northern Lights.

Het creatieve programma voor de basisschooljeugd op Bockesprongen omvat dit jaar een optreden van zeepbellentheater Bellentuin. Palmbomen, strandstoelen en liters zeepsop zorgen voor een vrolijke stadsoase, waarin de kinderen hun bellenshow kunnen tonen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Meubelmakerijdenberg TopSlank Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies buisman optiek Toverboom Remax-optimus Geld en Makelaardij EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht