07:09:27    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 juni 2013 15:11 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2013 10:52 uur

Uitje voor Boxtelse ouderen

Uitje voor Boxtelse ouderen

Op de foto: Organisator Jan Ketelaars van de bejaardentocht van Boxtel Vooruit instrueert chauffeur Bernard Vekemans, kort voor het vertrek naar Schaijk. (Foto: Albert Stolwijk).

Stichting Boxtel Vooruit hield dinsdag de jaarlijkse bejaardentocht voor 75-plussers in Boxtel en Liempde. Dit keer voerde het gratis uitstapje naar Schaijk, waar de 291 deelnemers in café-restaurant-zaal ’Nieuw Schaijk’ getrakteerd werden op een muziekprogramma van de Liedertafel Boxtel, een koffietafel en een loterij.

De ruim tweehonderd Boxtelse ouderen verzamelden zich dinsdagmiddag op de parkeerplaats van café De Ketting aan de Bosscheweg. In totaal werden zij door 75 chauffeurs naar de plaats van bestemming gebracht. Daarnaast maakten de leden van de Liedertafel Boxtel en leden van Boxtel Vooruit deel uit van het grote gezelschap. Tijdens de feestelijke bijeenkomst was ook de kersverse burgemeester Mark Buijs van Boxtel van de partij om kennis te maken met de ouderen.

 

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Geld en Makelaardij buisman optiek TopSlank EmielTechniek Beleef Boxtel Remax-optimus Doornmalen electro Huidtherapie Alfa Geerts advies Elan Bikes support Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom