09:28:51    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 juli 2012 10:51 uur, laatst gewijzigd op 25 juli 2012 08:55 uur

'Two of Us' op Franse camping

\'Two of Us\' op Franse camping

Op de foto: Adrie van Osch (links) en Jos Vervoort in actie tijdens een optreden in het Jacob-Roelandslyceum. (Archieffoto: Gerard Schalkx).

Het Boxtelse popduo Two of Us treedt vrijdag 27 en zaterdag 28 juli op in het Franse dorpje Pont-de-Vaux. Jos Vervoort en Adrie van Osch vormen beide avonden naar eigen zeggen een 'levende jukebox' op camping Aux rives du soleil van oud-Boxtelaar Willie van Schijndel.

Het is vijf jaar geleden dat Van Schijndel de camping ten noorden van Lyon overnam. Om het eerste lustrum te vieren worden diverse festiviteiten op touw gezet, waaronder de optredens van Two of Us. Het duo is vooral bekend van haar Beatles-covers, maar speelt ook nummers van andere popartiesten. ,,We spelen op dezelfde wijze als we jaarlijks in Liverpool doen. Luisteraars kunnen verzoeknummers aanvragen."

Vervoort, zwager van campinghouder Van Schijndel, hoopt dat Boxtelaren die momenteel in de buurt van het Franse plaatsje vakantie vieren de gelegenheid aangrijpen om ook even te komen luisteren in Pont-de-Vaux: ,,Beide avonden spelen we vanaf 19.00 uur. Het zou leuk zijn om dan ook wat plaatsgenoten te ontmoeten."

Meer informatie over de camping van Willie van Schijndel in Frankrijk is te vinden op www.rivesdusoleil.com.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geerts advies Podium Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Remax-optimus buisman optiek Olieenzo Alfa Meubelmakerijdenberg TopSlank Elan Bikes support EmielTechniek Beleef Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen