06:58:48    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 20 maart 2014 19:40 uur, laatst gewijzigd op 20 maart 2014 19:40 uur

Twijfel bij één stembureau

Twijfel bij één stembureau

Het is burgemeester Mark Buijs van Boxtel niet gelukt om de kandidaat-leden van de nieuwe gemeenteraad donderdagmiddag persoonlijk te informeren over hun benoeming. Eén proces-verbaal dat na het tellen van de stemmen in alle vijftien stemlokalen woensdagavond werd opgemaakt roept vraagtekens op.

Over welk stembureau de afdelling Burgerzaken twijfels heeft, wil een woordvoerder van de gemeente Boxtel nog niet zeggen. ,,Simpelweg omdat de burgemeester de voorzitter van dat betreffende stembureau eerst persoonlijk wil spreken. En dat is vandaag nog niet gelukt."

Pas tijdens de openbare zitting van het centraal stembureau zal de definitieve uitslag worden vastgesteld, meldt een woordvoerder van de gemeente Boxtel. Die zitting vindt vrijdag 21 maart om 10.00 uur plaats in de raadzaal aan de Dr. Van Helvoortstraat.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support buisman optiek Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Alfa Meubelmakerijdenberg Filipe EmielTechniek TopSlank Doornmalen electro Huidtherapie Podium Boxtel Toverboom Olieenzo