22:45:05    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 17 juli 2012 09:55 uur, laatst gewijzigd op 17 juli 2012 11:05 uur

Tweede 'Sarah-reünie' Selissenwal

Tweede \'Sarah-reünie\' Selissenwal

Op de foto: De inmiddels gesloopte Maria Koninginschool in de wijk Selissenwal. (Archieffoto: Piet van Oers).

Enkele weken geleden vond een reünie plaats van de vijfde klas van de toenmalige lagere meisjesschool Maria Koningin in de wijk Selissenwal. Het ging om oud-leerlingen van meester Toon van Hees. Maar er was in het schooljaar 1972-1973 nóg een tweede vijfde klas: die van onderwijzer Toon Bekkers. En ook die groep leerlingen wil nu een reünie houden omdat de vrouwen dit jaar allemaal vijftig worden.

Inmiddels hebben zich veertien van de 38 meiden opgegeven, meldt initiatiefneemster Henny Verberk-Verhagen, tegenwoordig woonachtig in Meijel. Zij organiseert de reünie in samenwerking met Von Gijben uit Boxtel. ,,Omdat de andere vijfde klas al bij elkaar is geweest, hoor ik dat mensen denken dat onze reünie niet doorgaat. Dat is echter geenszins het geval. We hopen wel dat zich nog meer oud-klasgenootjes aansluiten, zo laat Verberk weten. Meester Bekkers heeft inmiddels toegezegd in ieder geval van de partij te zijn.

Aanmelden voor de reünie kan via telefoonnummer (077) 466 44 29 of e-mail: hveraver@ziggo.nl. Anderen die namen kennen van meisjes uit dat leerjaar en die bewuste klas, kunnen ook langs deze weg reageren. Verberk hoopt ook aan oude klassenfoto’s te komen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Café zaal Kloosterzicht TopSlank Filipe Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Geerts advies Huidtherapie Geld en Makelaardij Podium Boxtel Doornmalen electro Remax-optimus Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Elan Bikes support