11:44:25    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 24 mei 2014 17:31 uur, laatst gewijzigd op 26 mei 2014 11:00 uur

Twee doden bij autobrand A2

Twee doden bij autobrand A2

Op de foto: Een 42-jarige vrouw uit Veldhoven en haar 10-jarig zoontje kwamen zaterdagmiddag om het leven bij een ongeval op de rijksweg A2. Hun voertuig brandde uit. (Foto: Sander van Gils).

UPDATE - Bij een ongeval op de oostelijke weghelft van de rijksweg A2 op zaterdag 24 mei zijn aan het begin van de middag twee inzittenden van een personenauto om het leven gekomen. Het gaat vrijwel zeker om een 42-jarige vrouw uit Veldhoven en haar 10-jarig zoontje, zo meldde de politie maandagochtend.

De auto waarin ze zaten brandde uit tussen ecoduct Het Groene Woud en tankstation Ooiendonk. Andere weggebruikers hebben vergeefs getracht het tweetal uit de personenwagen te halen. Het uitgebrande voertuig botste met een andere auto waarvan de inzittenden ongedeerd bleven. Of de botsing ontstond vóór of na de brand is nog altijd onduidelijk, meldt de politie. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

De A2 was in de richting van ’s-Hertogenbosch urenlang volledig afgesloten; verkeer werd omgeleid. Brandweerploegen uit Boxtel en Liempde werden ingezet bij de hulpverlening.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom buisman optiek Beleef Boxtel EmielTechniek Elan Bikes support Filipe Geerts advies Doornmalen electro Geld en Makelaardij Podium Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Olieenzo Alfa